Goodbye 2019 Hello 2020 Part 2

28/01/2020

 

Het jaar van de Rat is net begonnen en het is alweer een mooie start gebleken. Afgelopen jaar, 2019, was een geweldig jaar op het gebied van nieuwe kennis vergaren voor Sifu Benno Wai. Weer meerdere malen naar China geweest, verschillende Sifu's cq GM's bezocht om zijn internal skills naar een hoger niveau te tillen. 

Zo werd door Sifu veel aandacht besteed aan zijn eigen training in het Yi Quan, maar ook in het White Crane systeem. Uiteraard werd het Wing Chun niet vergeten, paar keer op bezoek bij GM Wan Kam Leung en daarnaast ook nog veel opgestoken aan visites aan gerenomeerde Sifu's uit Faatsan (de regio waar het Wing Chun eigenlijk zijn oorsprong heeft gevonden) Dit alles mede door Sifu's vriend Jesper Lundqvist. Deze wandelende enceclopedie op het gebied van Faatsan gerelateerde Wing Chun systemen komt ook weer (net als in 2019) in dit jaar langs (wellicht met een Sifu uit Faatsan dit keer)

Het streven voor dit jaar is om onze leden nog weerbaarder te maken als dat ze nu al zijn met een systeem wat niet alleen goed is voor zelf verdediging maar bovenal goed is voor de gezondheid van lichaam en geest. Zeker met daaraan toegevoegd onze beroemde Combat Fit 2.0 training :-)

Volg ons op onze FB Pagina: UCT International