Our take on the Corona Virus

13/03/2020

 

Als trouwe student (zowel de volwassenen als onze jongste leerlingen) bij UCT International vertrouwt u op ons om u veilig, comfortabel en verantwoord te laten sporten. Nu de wereld te maken heeft met een ongekende uitbraak van COVID-19 (coronavirus), realiseren we ons meer dan ooit hoe belangrijk het is dat u of uw kinderen in een vertrouwde omgeving hun training kunnen volgen.

In deze onzekere tijden begrijp ik volledig dat u misschien aarzelt om een training te komen volgen. Ik kan u verzekeren dat de UCT Scholen alle nodige voorzorgsmaatregelen heeft genomen om uw gezondheid en die van uw dierbaren te beschermen. Graag willen we u uitleggen welke stappen wij nemen op de scholen om aan de hoogste normen voor veiligheid en hygiëne te voldoen.

Bij binnenkomst

We reinigen en desinfecteren onze scholen altijd al, maar in deze tijden volgen we de hoogst mogelijke normen. Hieronder vallen de recepties (balie, stoelen, tafels en bankstel), de kleedkamers, de trainings attributen, de zalen met extra aandacht voor de bematte zalen en natuurlijk de toilet groepen.

Eenmaal in training

De kans op infectie met COVID-19 is minimaal wanneer er minimaal contact is met andere bezoekers. De trainingen zullen de komende tijd worden toe gespitst op fysieke trainingen waarbij fysiek contact minimaal zal zijn. U kunt hier bij denken aan meer vorm, meer drillen op het technisch / motorische vlak, maar ook zal er extra aandacht worden besteed aan Qi Gong, een training waarbij juist het immuun systeem van de beoefenaar wordt geboost. 

Strikte hygiëneregels

Onze sterke focus op hygiëne geldt voor onze hele organisatie, met nu nog eens extra aandacht hierop door onze professionele ingestelde instructeurs cq schoolleiders.

We kunnen u verzekeren dat we dagelijks het laatste actuele nieuws van de experts van de Wereldgezondheidsorganisatie en het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) in de gaten houden. We houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en baseren onze beslissingen consequent alleen op feiten.

Hartelijk dank voor het vertrouwen wat u in ons heeft en samen zullen we dit vervelende virus het hoofd bieden.

Met vriendelijke en warme groet,

 

De Sifu’s en het altijd klaar staande team van Instructeurs.