Nieuwe Junior Jing Wu Black Belts

04/12/2017

 

Op 5 november jongstleden was er weer de mogelijkheid voor een select aantal Jing Wu Kuen beoefenaars om die laatste horde te nemen op die lange reis naar de Zwarte Band! Anders dan bij veel andere vechtkunst scholen duurt het vrij lang om uiteindelijk voor de Zwarte Band te mogen op gaan. De weg is lang en alleen diegenen die de discipline en de focus kunnen opbrengen halen uiteindelijk de eindstreep. Begonnen al vaak bij onze Jing Wu Dragons leid de reis door het Jing Wu Kids programma naar het Jing Wu Kuen Junioren programma waar de uiteindelijke ‘skills’ op het gebied van Praktische Zelfverdediging afgesloten wordt met het Jing Wu Kuen Black Belt examen.
De deelnemers deden het uitstekend, na allemaal eerst het theorie gedeelte te hebben gedaan was het de beurt aan het ‘Praktische’ deel van het examen, het demonstreren van hun ‘Warrior Skills’
Ook dit deel werd door iedereen met vlag en wimpel gehaald. Onze felicitaties gaan uit naar: Shania Thijssen, Chelsea Wartenbergh, Adam Eggink, Ariane van Kerkwijk, Isabella Cheng en Jamie Man!

Uiteindelijk is dit hopelijk voor de meesten de eerste stap naar een van de ‘volwassen’ programma’s, of dat nu Practical Wing Chun, Escrima of Braziliaans Jiu Jitsu zal zijn.


Keep in touch!

Facebook pagina’s van Jing Wu Kids Amsterdam en Jing Wu Kids Almere