New Online platform for our Kids

30/10/2020

 

Na heel veel uren filmen en editen van de videos zijn we nu dan eindelijk klaar om met de nieuwe Online University naar buiten te komen. Meer dan 150 videos staan er nu op met onmisbare informatie over het succesvolle Jing Wu Kids programma. Sifu Benno Wai, Sifu Pele Nguyen en Meester Anton Offermans hebben ettelijke uren geinvesteerd om deze informatie op film te zetten. Dit is op zich heel bijzonder, zeker wat betreft het Wing Chun deel, omdat dit nog nooit eerder is gedaan op deze manier. We hadden al wat globale videos gemaakt tijdens de lock-down, maar dat waren hele basic videos die bij lange na niet het verhaal van het programma vertellen.

Video updates

Iedere maand zullen er tal van nieuwe videos bij komen, waarin ook Kids uitgenodigd gaan worden om hun skills te etaleren. Verder zullen er videos gemaakt worden die ook een kijkje geven in het leven van een UCT Instructeur en zullen er videos komen hoe je het eigen immuun systeem kunt boosten door middel van voeding en ademhalings technieken.

Waarom lid worden?

Om onze leden kwalitatief naar een nog hoger nivo te kunnen tillen. Om in de toekomst examen te mogen doen is het een groot voordeel als je thuis de examen eisen kunt doornemen in detail zodat je nooit voor verrassingen hoeft komen te staan. De examens zulle ook wat strenger worden, omdat er nu eigenlijk helemaal geen excuus meer kan zijn dat je als Jing Wu beoefenaar iets niet weet.

Hoe word ik lid?

Om lid te kunnen worden dien je een speciale code te hebben, die kun je vragen aan je Jing Wu Kids Instructeur. Deze site is namelijk alleen voor leden.

Om alvast een vraag te beantwoorden die ik in de volwassen les kreeg: Is het interessant voor volwassenen? Het is zeker ook interessant voor volwassenen, maar op latere termijn (wij denken aan begin 2021) komen er speciaal voor de volwassenen ook videos op het gebied van UCT Kung Fu, Wapen training (en effectieve zelf verdediging voor op straat) en een library voor onze BJJ leerlingen.

Jullie zien het, wij bij UCT International zitten niet stil om onze leerlingen zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn!

Mocht je vragen hebben dan graag mailen naar:

UCT Admin