Kerst vakantie 2020

09/12/2020

 

Op Maandag 21 December gaan de UCT Academies en UCT Scholen (het kan zijn dat de UCT Scholen hier en daar iets afwijken check daarom met je Sifu / Leraar) dicht voor twee weken. Tijdens deze twee weken zijn er wel twee Kung Fu kampen voor de jongste leden van UCT, de Jing Wu beoefenaars. Bij de eventen staan de details, deze kampen zijn open voor ook niet leden maar er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar. Mocht je interesse hebben kun je ook direct mailen naar Jing Wu Winterkamp 2020

Normaliter hebben we ieder jaar de Gathering op het einde van het jaar, door omstandigheden hebben we besloten het dit keer uit te stellen naar eind Januari in de hoop dat er dan meer duidelijk is vanuit het rivm. 

Tijdens deze twee weken zullen er wellicht toch een paar trainingen zijn op de Academies, deze zullen aangekondigt worden in de desbetreffende whatsup groepen, hou deze dus in de gaten! 

Verder is ons Online platform alweer twee weken actief, mocht je daar nog niet op gekeken hebben dan is hier nog een keer de link: UCT University Online  Ondanks dat het in de eerste instantie bedoelt is voor de jeugd is het ook zeer de moeite waard voor volwassen Practical Wing Chun beoefenaars (misschien nog wel meer dan voor de kids ;-)

Wij hopen dat 2021 er snel voor gaat zorgen dat we dit afgelopen jaar snel achter ons kunnen laten en wij wensen jullie allemaal toch een fijne Kerst en oude en nieuw, hoe jullie dat ook beslissen te willen vieren.

Namens het gehele Instructeurs team.

de twee captains