Jing Wu Kids Zomerkamp A & A

26/08/2018 - 01/09/2018

 

Het is weer bijna zover, een aantal dagen heerlijk trainen onder leiding van niemand minder dan Dai - Sifu Benno Wai & Sifu Pele Nguyen!

Het eerste kamp zal in Almere zijn, op 26 & 27 Augustus is het voor de leeftijden 6 - 12 jaar. We hebben besloten om voor het eerst ook kinderen te laten deel nemen die niet op een Jing Wu Kids school mee trainen. Op deze manier kan je ook een vriendje of vriendinnetje mee nemen :-) De trainingen zijn zo in elkaar gestoken dat je geen ervaring nodig hebt! Alle trainingen zijn (naast dat ze heel leuk zijn) gericht op vaardigheden die in de eerste plaats de gezondheid positief beinvloed. Daar naast is er natuurlijk aandacht voor leren je zelf effectief te verdedigen.

Op 28 & 29 Augustus hebben we dit keer voor het eerst een aparte groep voor de tieners (junioren) vanaf 12 jaar. Ook hier i shet mogelijk deel te nemen zonder dat je lid bent van een van onze scholen! Deze trainingen zijn grotendeels hetzelfde als bij de jongere groep, alleen wordt er bij deze groep iets meer nadruk gelegd op techniek en zal de intensiteit hoger liggen.

Kosten: 47 euro per dag (inclusief drank en eten!)

Twee dagen: 90 euro (inclusief drank en eten!)

Tijd: 10.00 - 17.00

Geef je snel op bij Meester Anton, Meester Ryan of gewoon via de site!

Dan hebben we op de UCT Academy in Amsterdam van 30 Augustus t/m 1 September het Zomerkamp voor de leeftijds categorie 6 - 12 jaar (wanneer je iets ouder bent kun je checken met Meester Anton, Meester Ryan of Sifu Benno Wai, vaak is dat geen probleem) Net als in Almere willen we ook hier het kamp open stellen voor kinderen die normaliter niet op onze Academies mee trainen. Ook hie rkun je een vriendje of vriendinnetje meenemen dus. Drie dagen onder leiding van de Hoofd Instructeurs van UCT International, specialisten op het gebied van Kung Fu, Escrima en Braziliaans Jiu Jitsu. De beste manier om je vaardigheden naar een hoger plan te brengen, met als voornaamste doel: Een gezonde geest in een gezond lichaam!

Kosten: 47 euro per dag (inclusief drank en eten!)

Drie dagen: 125 euro (inclusief drank en eten!)

Tijd: 10.00 - 17.00

Geef je snel op bij Meester Anton, Meester Ryan of gewoon via de site!

Voor verdere informatie betreffende programma en kosten graag op later tijdstip checken hier of op onze FB pagina's

Facebook pagina’s van Jing Wu Kids NL