UCT Kids Voorjaarskamp 2020

17/02/2020 - 21/02/2020

 

Voor de eerste keer organiseren wij bij UCT International het UCT Voorjaar's Trainings kamp voor Kids! Onze leden (Kids) mogen dit keer ook een vriendje / vriendinnetje meenemen om het nog aantrekkelijker te maken dan dat het al is. Met de Sifu's Benno Wai & Pele Nguyen en hun Top Team van Kids Instructeurs de uit gelezen mogelijkheid om uw kind de vaardigheden op het gebied van weerbaarheid en effectieve zelf verdediging bij te brengen!

Het kamp wordt gehouden in zowel Almere als ook in Amsterdam op de UCT Academies! Elk kamp is met twee dagen makkelijk 'behapbaar'

Het Almere kamp is op 17 & 18 Februari (maandag en dinsdag) het kamp in Amsterdam is dan op 20 & 21 Februari (donderdag en vrijdag)

De reguliere lessen gaan deze week niet door ivm de voorjaarsvakantie 2020.

De dagen beginnen allemaal om 10.00 en eindigen om 17.00. Gedurende de agen krijgen ze o.a. les van Sifu Benno Wai, Sifu Pele Nguyen en hun professionele Kids Instructeurs team. De warme lunch is inbegrepen, daarnaast zijn er de hele dag 'snacks' te nuttigen.

De kampen gaan door bij minimale inschrijving van 8 Kids. Het maximum wordt gehouden op 20, schrijf je zo snel mogelijk in zodat je zeker bent van je plek.

Kosten voor losse dag: 49 euro, beide dagen: 95 euro.

Opgeven kun je via een mailtje aan:

Meester Anton